SKYHIGHservice.eu – de SKYHIGH hoogwerker specialist

SKYHIGHservice.eu
SKYHIGHservice is onderdeel van HS-K, gespecialiseerd in de verkoop en technische service van SKY HIGH hoogwerkers.
Daarbij is SKYHIGHservice.eu door de fabriek SKY HIGH gecertificeerd voor het uitvoeren van de periodieke veiligheidskeuring volgens fabrieksspecificaties. Daarnaast biedt onze kennis u de mogelijkheid uw machine een nieuw leven te geven. Wij kunnen uw SKY HIGH hoogwerker rebuilden.


ONDERHOUD & KEURINGEN

Het normale onderhoud wordt door SkyHighService.eu op locatie of in onze werkplaats verzorgd. In overleg met de eigenaar wordt ruim van te voren door ons contact opgenomen over de datum en tijdstip van het onderhoud.HSK-HoogwerkerVerhuur
Ook bieden wij u de mogelijkheid de hoogwerker op te halen.

  • hoogwerker service
  • hoogwerker onderhoud
  • technische vragen beantwoorden
  • hulp op afstand
  • storingen verhelpen
  • verrichten van handelingen ter plaatse
  • hoogwerker keuren
  • leveren van hoogwerker onderdelen

 

Afstelling en periodieke keuring
Regelmatig onderhoud aan de hoogwerker bespaart brandstof. Dit kan door de motor goed af te stellen, regelmatig olie te verversen en het luchtfilter periodiek te vervangen. Periodieke keuring zal leiden tot minder onderhoud.

 

Winteronderhoud
Zelfs de beste hoogwerkers hebben vakkundig onderhoud nodig zo ook de SKY HIGH. Tussentijdse controle voorkomt immers schade en verlengt de levensduur van uw machines. Onze vakmensen kunnen er voor zorgen dat uw hoogwerker de prestaties en betrouwbaarheid behoudt, ook op langere termijn. Storingen en reparaties komen altijd op het verkeerde moment, maar kunnen ook vaak voorkomen worden. Het is daarom nu de beste tijd om reparaties en onderhoud uit te voeren.
Wij stellen u daarom in de gelegenheid, om in de winter vanaf november tot maart uw hoogwerker bij ons te brengen of op te halen voor een uitgebreide winterbeurt en/of keuring.

 

Bestellingen:
HS&K en SKYHIGHSERVICE.EU levert ook hoogwerkeronderdelen van SKY-HIGH.
U kunt bij ons terecht voor zowel mechanische, hydraulische als elektronische onderdelen.

Bestellingen en prijsaanvragen voor SKY HIGH hoogwerkeronderdelen bij voorkeur per mail: parts@SKYHIGHservice.eu. In deze mail svp vermelden: hoogwerkertype, bouwjaar en machinenummer. Stuur evt. een foto van het betreffende onderdeel of probleem mee.

 

Contactgegevens / Contact: HSK visitekaart
Putterweg 56-02
Garderen (Barneveld)
The Netherlands
3886 PD

E-mail: info@SKYHIGHservice.eu
Telephone: 033 253 71 21

Information: SkyHighService.eu is part of HS-K.nl.